Zonnepanelen Kopen in Lisse

De Duurzame Dakvrienden helpen je graag!

Ben je op zoek naar zonnepanelen in Lisse? Zoek niet verder! De Duurzame Dakvrienden is een zonnepanelen installatiebedrijf die klaarstaat om jou te helpen bij het realiseren van een duurzame en energiezuinige toekomst.

We zijn gevestigd in Edam en we begrijpen de unieke behoeften van onze lokale gemeenschap. Ontdek waarom zonnepanelen kopen bij De Duurzame Dakvrienden de slimste keuze is voor jou.

Waarom Zonnepanelen kopen in Lisse?

In het kleurrijke Lisse, waar uitgestrekte bloemenvelden, historische landgoederen en een bloemencorso-traditie samenkomen, begroeten we de zon met open armen. Waarom zou je deze zonnige kansen niet benutten om schone, groene energie op te wekken?

Bij De Duurzame Dakvrienden begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van Lisse, waar de geur van bloemen in de lucht hangt en de charme van een historische stad voelbaar is. Dit maakt Lisse de ideale plek om zonnepanelen aan te schaffen. Ontdek waarom jouw duurzame reis begint in Lisse en waarom wij de perfecte partner zijn voor jouw zonne-energieoplossingen.

Duurzaamheid

Zonnepanelen helpen de CO2-uitstoot te verminderen door zonnestroom te produceren en verminderen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Door te kiezen voor zonne-energie draag je bij aan een schonere en duurzamere toekomst voor Lisse en de wereld.

Kostenbesparing

Met zonnepanelen op je dak kun je profiteren van lagere energierekeningen. Je wekt je eigen elektriciteit op en houdt meer geld over in je eigen zak. Op de lange termijn betekent dit dat je al snel 2 tot 3 keer je investering terugverdient.

Onafhankelijkheid van Energiemarkt

De energieprijzen kunnen hard stijgen door ontwikkelingen in de wereld. Met zonnepanelen kun je jezelf beschermen tegen deze prijsstijgingen en de controle over je energiekosten behouden.

Toename van Woningwaarde

Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Potentiële kopers zijn steeds meer geïnteresseerd in woningen met zonne-energiesystemen vanwege de lagere energiekosten en de positieve milieu-impact.

Hoe vriendelijk vindt men De Duurzame Dakvrienden?

Advies op maat en leveren van kwaliteit, daar staan deze ondernemers voor! De mogelijkheden werden uitgebreid besproken met rekenvoorbeelden voor de opbrengst. Gekozen voor 12 panelen en de gehele installatie is van top kwaliteit. In een dag tijd was de installatie aangelegd en aangesloten.

Arjan

geplaatst in Edam

Vooraf kwam Sjoerd Taam bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Hij nam de tijd om goed advies te geven (we waren niet zeker hoeveel panelen we nodig hadden qua verbruik). Ze weten waar ze over praten. De panelen en aansluitingen op de meterkast zijn van a tot z geregeld voor de afgesproken prijs. Bij het plaatsen is alles goed gegaan, ondanks dat ze het op de heetste dag van het jaar hebben geplaatst 😀 Heel blij mee, alles is netjes afgewerkt en we hebben er geen stress van gehad!

Willem

geplaatst in Edam

Top, leuke jongens goede producten.

Michel

geplaatst in Heiloo

De dakvrienden denken met je mee en geven je goed advies! Top service!

Yori

geplaatst in Volendam

Top geregeld. Er kwam direct iemand om het dak op te meten en ons goed te adviseren. De adviseur dacht mee over verschillende mogelijkheden over het plaatsen van de panelen t.o.v. de zon waardoor hij ons hielp om het maximale rendement te behalen. Na akkoord lagen de panelen netjes binnen de afgesproken tijd op het dak. Ze waren erg vriendelijk en kwamen erg professioneel over!

Joris

Geplaatst in Edam

Vanwege ons grote verbruik van onze warmtepomp en elektrische auto wilden wij zoveel mogelijk zonnepanelen hebben. We hebben in totaal 18 panelen gekregen die op de voorkant van het huis en op de overkapping zijn geplaatst. Dit zijn twee losse installaties geworden die erg netjes in 1 dag zijn aangebracht. We wekken nu bijna net zoveel op als we op jaarbasis verbruiken. Erg blij met hoe alles is gelopen.

Joep

Geplaatst in Amersfoort

De jongens van De Duurzame Dakvrienden hebben bij ons een prachtige installatie aangebracht! Ze komen hun afspraken goed na en konden erg snel langskomen voor de plaatsing. We zijn er erg tevreden mee!

Paul

Geplaatst in Lisse

Waarom De Duurzame Dakvrienden?

Nu je begrijpt waarom zonnepanelen een slimme keuze zijn, laten we eens kijken waarom je specifiek voor De Duurzame Dakvrienden zou moeten kiezen. Bij interesse komt Nik of Sjoerd graag bij je langs voor een kop koffie!

Lokale Betrokkenheid

We zijn gevestigd in Edam en maken deel uit van de lokale gemeenschap. We begrijpen de unieke behoeften van onze buren en zetten ons in om Lisse groener en duurzamer te maken.

Snelle Plaatsing en Levering

Bij De Duurzame Dakvrienden begrijpen we dat je niet wilt wachten op de voordelen van zonne-energie. Daarom komen we langs voor plaatsing van de zonnepanelen binnen 4 weken. We werken efficiënt en zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van lagere energiekosten.

Analyse Unieke Energieprofiel

Geen twee huizen zijn hetzelfde, en daarom geloven we in een persoonlijke aanpak. We analyseren jouw unieke energieprofiel om ervoor te zorgen dat het zonnepanelensysteem dat we installeren perfect is afgestemd op jouw behoeften en situatie.

10 Jaar Ervaring

Bij De Duurzame Dakvrienden brengen we meer dan 10 jaar ervaring in de zonne-energie-industrie met ons mee. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op onze expertise en vakmanschap voor een probleemloze installatie en optimale prestaties van je zonnepanelen.

Pssst...

Verduurzamen?
Je vrienden helpen je graag!

Het Proces van Zonnepanelen Kopen bij De Duurzame Dakvrienden

Nu je begrijpt waarom zonnepanelen een slimme investering zijn in Lisse, laten we eens kijken waarom je zou moeten kiezen voor De Duurzame Dakvrienden uit Edam. Bij interesse komt Nik of Sjoerd graag bij je langs voor een kop koffie!

1. Gratis Adviesgesprek

Ons proces begint met een gratis adviesgesprek. Sjoerd of Nik komt bij je langs in Lisse om je huis te bekijken en je energiebehoeften te bespreken. We beantwoorden al je vragen en geven je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten.

3. Snelle Plaatsing Zonnepanelen

Zodra je akkoord gaat met het ontwerp, plannen we een installatiedatum in die voor jou uitkomt. Ons ervaren team zorgt voor een snelle en professionele installatie van de zonnepanelen, met minimale verstoring van je dagelijkse leven.

2. Maatwerk Ontwerp

Na het adviesgesprek stellen we een maatwerk ontwerp op voor je zonnepanelensysteem. We houden rekening met de oriëntatie van je dak, de beschikbare ruimte en je energieverbruik om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je zonnepanelen haalt.

4. Onderhoud en Monitoring

Na de installatie blijven we betrokken. We bieden regelmatig onderhoud en monitoring van je zonnepaneleninstallatie om ervoor te zorgen dat het optimaal presteert en je blijft profiteren van lagere energiekosten.

Samen Op Weg naar een Duurzamere Toekomst

Bij De Duurzame Dakvrienden zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten in Lisse om over te stappen op zonne-energie. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst voor onze gemeenschap en de wereld. Kies voor De Duurzame Dakvrienden voor zonnepanelen in Lisse en maak vandaag nog de eerste stap naar een groenere toekomst.

Neem nu contact met ons op om een gratis adviesgesprek te plannen en ontdek hoe zonnepanelen van De Duurzame Dakvrienden jou kunnen helpen besparen op energiekosten en een positieve impact kunnen hebben op het milieu.

De Duurzame Dakvrienden zorgt voor een snelle plaatsing van zonnepanelen in regio Lisse. Denk aan; Hillegom, De Zilk, Sassenheim, Nieuw-Vennep, Noordwijkerhout en alles eromheen.

Onze certificeringen