Onze
referenties

Ontdek de projecten die de Duurzame Dakvrienden al hebben uitgevoerd. Hier is een greep te zien van particuliere en zakelijke projecten met zonnepanelen, maar ook locaties waar een thuisbatterij is geplaatst.

Hoe vriendelijk vindt men De Duurzame Dakvrienden?

Advies op maat en leveren van kwaliteit, daar staan deze ondernemers voor! De mogelijkheden werden uitgebreid besproken met rekenvoorbeelden voor de opbrengst. Gekozen voor 12 panelen en de gehele installatie is van top kwaliteit. In een dag tijd was de installatie aangelegd en aangesloten.

Arjan

geplaatst in Edam

Vooraf kwam Sjoerd Taam bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Hij nam de tijd om goed advies te geven (we waren niet zeker hoeveel panelen we nodig hadden qua verbruik). Ze weten waar ze over praten. De panelen en aansluitingen op de meterkast zijn van a tot z geregeld voor de afgesproken prijs. Bij het plaatsen is alles goed gegaan, ondanks dat ze het op de heetste dag van het jaar hebben geplaatst đŸ˜€ Heel blij mee, alles is netjes afgewerkt en we hebben er geen stress van gehad!

Willem

geplaatst in Edam

Top, leuke jongens goede producten.

Michel

geplaatst in Heiloo

De dakvrienden denken met je mee en geven je goed advies! Top service!

Yori

geplaatst in Volendam

Top geregeld. Er kwam direct iemand om het dak op te meten en ons goed te adviseren. De adviseur dacht mee over verschillende mogelijkheden over het plaatsen van de panelen t.o.v. de zon waardoor hij ons hielp om het maximale rendement te behalen. Na akkoord lagen de panelen netjes binnen de afgesproken tijd op het dak. Ze waren erg vriendelijk en kwamen erg professioneel over!

Joris

Geplaatst in Edam

Vanwege ons grote verbruik van onze warmtepomp en elektrische auto wilden wij zoveel mogelijk zonnepanelen hebben. We hebben in totaal 18 panelen gekregen die op de voorkant van het huis en op de overkapping zijn geplaatst. Dit zijn twee losse installaties geworden die erg netjes in 1 dag zijn aangebracht. We wekken nu bijna net zoveel op als we op jaarbasis verbruiken. Erg blij met hoe alles is gelopen.

Joep

Geplaatst in Amersfoort

De jongens van De Duurzame Dakvrienden hebben bij ons een prachtige installatie aangebracht! Ze komen hun afspraken goed na en konden erg snel langskomen voor de plaatsing. We zijn er erg tevreden mee!

Paul

Geplaatst in Lisse