Wie we zijn

Maak kennis met De Duurzame Dakvrienden!

Ontstaan vanuit vriendschap, gedreven door een passie voor duurzaamheid.

Wij geloven dat de toekomst van onze planeet afhankelijk is van het vermogen om verstandig om te gaan met onze energiebronnen!

Daarom zijn we er trots op dat we jou kunnen helpen om te investeren in een duurzame toekomst met een hoogwaardige zonnestroominstallatie op jouw eigen dak.

Investeren in duurzaamheid

Onze zonnestroominstallaties bieden een betrouwbare en efficiënte manier om energie op te wekken. Wek duurzame energie op en bespaar daar niet alleen geld mee op je energierekening, maar lever ook een bijdrage door te verminderen van de CO2-uitstoot. Of je nu een particuliere huiseigenaar bent, of een bedrijfseigenaar die op zoek is naar duurzame oplossingen voor je onderneming, wij hebben de kennis en ervaring om jouw specifieke behoeften te begrijpen en je te voorzien van het juiste advies.

We begrijpen dat het investeren in zonnepanelen of een thuisbatterij een grote beslissing is en dat je misschien nog vragen hebt over de werking en de voordelen van zonnepanelen en thuisbatterijen. Ons team van experts staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een duurzame toekomst!

Hoe duurzaam zijn De Duurzame Dakvrienden?

Waar staan De Duurzame Dakvrienden voor en welke impact is er al gemaakt?

151.192

kWh opgwekt, dit is gelijk aan 755.960 km elektrisch rijden!

219

Dit staat gelijk aan 219 vluchten van Amsterdam naar Parijs!

61

dakvrienden hebben we al mogen maken!

11

jaar gezamelijke ervaring in duurzame energie!

Maak kennis met Sjoerd Taam!

De geboren en getogen Edammer Sjoerd houdt ervan om mensen te verbinden met elkaar en is in de weekenden vaak aan het draaien.

Sjoerd is een echte vrije denker en staat in zijn kracht wanneer hij met slimme energieoplossingen bezig is. Na onlangs de opleiding HIT (hogere installatietechniek) te hebben afgerond vindt het hij het leuk om het totale duurzaamheidsconcept van een woning aan te pakken.

Na 5 jaar te hebben gewerkt in de installatie- en duurzame energietechniek kan Sjoerd nu al zijn kennis toepassen op vraagstukken van zowel particulieren als bedrijfseigenaren.

Maak kennis met Nik van der Poel!

Nik komt uit Amsterdam, maar is opgegroeid in Lisse, in de mooie Bollenstreek. Wanneer hij niet met zonnepanelen bezig is, speelt hij graag gitaar en kun je hem vinden in de boulderhal.

Hij vindt het geweldig om zijn kennis over duurzame energie te delen en uitleg te geven over alle manieren hoe duurzaamheid in synergie samen kan gaan in mensen hun leven.

Nik heeft in 5 jaar tijd een enorme bak aan ervaring opgedaan bij een installatiebedrijf die op grote schaal zonnepanelen installeert voor sociale huurwoningen van woningcorporaties.

Hoe vriendelijk vindt men De Duurzame Dakvrienden?

Advies op maat en leveren van kwaliteit, daar staan deze ondernemers voor! De mogelijkheden werden uitgebreid besproken met rekenvoorbeelden voor de opbrengst. Gekozen voor 12 panelen en de gehele installatie is van top kwaliteit. In een dag tijd was de installatie aangelegd en aangesloten.

Arjan

geplaatst in Edam

Vooraf kwam Sjoerd Taam bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Hij nam de tijd om goed advies te geven (we waren niet zeker hoeveel panelen we nodig hadden qua verbruik). Ze weten waar ze over praten. De panelen en aansluitingen op de meterkast zijn van a tot z geregeld voor de afgesproken prijs. Bij het plaatsen is alles goed gegaan, ondanks dat ze het op de heetste dag van het jaar hebben geplaatst 😀 Heel blij mee, alles is netjes afgewerkt en we hebben er geen stress van gehad!

Willem

geplaatst in Edam

Top, leuke jongens goede producten.

Michel

geplaatst in Heiloo

De dakvrienden denken met je mee en geven je goed advies! Top service!

Yori

geplaatst in Volendam

Top geregeld. Er kwam direct iemand om het dak op te meten en ons goed te adviseren. De adviseur dacht mee over verschillende mogelijkheden over het plaatsen van de panelen t.o.v. de zon waardoor hij ons hielp om het maximale rendement te behalen. Na akkoord lagen de panelen netjes binnen de afgesproken tijd op het dak. Ze waren erg vriendelijk en kwamen erg professioneel over!

Joris

Geplaatst in Edam

Vanwege ons grote verbruik van onze warmtepomp en elektrische auto wilden wij zoveel mogelijk zonnepanelen hebben. We hebben in totaal 18 panelen gekregen die op de voorkant van het huis en op de overkapping zijn geplaatst. Dit zijn twee losse installaties geworden die erg netjes in 1 dag zijn aangebracht. We wekken nu bijna net zoveel op als we op jaarbasis verbruiken. Erg blij met hoe alles is gelopen.

Joep

Geplaatst in Amersfoort

De jongens van De Duurzame Dakvrienden hebben bij ons een prachtige installatie aangebracht! Ze komen hun afspraken goed na en konden erg snel langskomen voor de plaatsing. We zijn er erg tevreden mee!

Paul

Geplaatst in Lisse

Pssst...

Verduurzamen?
Je vrienden helpen je graag!

Onze certificeringen